A patra zi de activități la No Impact Project (Cluj-Napoca)

Având ca tematică a zilei agricultura, participanții au mers la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca, unde partenerii de la EcoRuralis, No Impact Project Cluj 5 mai_26Ramona Duminicioiu și unul dintre colegii săi le-au vorbit tinerilor despre agricultura sustenabilă, tradițională și ecologică în România, în general și în comparație cu celelalte state parte la acest proiect.

Aceștia din urmă au avut parte și de niște ateliere practice ce s-au desfășurat într-una din serele Universității, precum și de un workshop condus de una dintre participantele din Italia, pe subiectul deșeurilor alimentare și al compostului.

Apoi, participanții au mers în Parcul Central unde au implementat o metodă de tip simulare folosind argumentarea ca mijloc de transmitere a informației, pentru a evidenția potențialii stakeholderi ce sunt implicați în problemele de mediu și rolul fiecăruia, mai ales în zona produselor alimentare. Această seară a fost rezervată prezentărilor culturale ale Moldovei și României, prin care s-au făcut cunoscute tinerilor din celelalte țări tradiții, obiceiuri și produse culinare specifice.

Galeria foto din ziua de 5 mai este în secțiunea Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *