Prima zi de activități la No Impact Project (Cluj-Napoca)

În 2 mai, No Impact Project debutează cu ice-breakere și energizere prin care participanții se vor cunoaște între ei și prin care ne dorim să creăm o atmosferă relaxată și dinamică.

Ziua conNo Impact Project Cluj 2 mai_5tinuă cu prezentarea obiectivelor, activităților ce urmează a fi desfășurate și rezultatelor scontate prin implementarea acestui proiect, precum și a programului Erasmus+ care a făcut posibilă această inițiativă. Ulterior, tinerii au realizat un brainstorming și o sinteză a ideilor referitoare la așteptările și temerile lor privind proiectul, și a contribuției pe care o aduc în proiect.

Totodată, au avut loc ateliere pe tematica zilei stabilită prin program, și anume consumerism. Împreună cu beneficiarii, am analizat modalitățile prin care acesta afectează mediul și ce poate face fiecare la nivel individual pentru ca aceste consecințe să se diminueze. Pentru a promova un stil de viață sustenabil, le-am oferit tuturor participanților un rucsac, un briceag, o cană și un termos personalizate, pentru ca aceștia să nu mai folosească pungi sau ustensile de plastic.

La finalul zilei, a fost realizată o evaluare a zilei pe echipe internaționale și o întâlnire a coordonatorilor proiectului cu liderii grupurilor naționale. În cadrul ambelor grupuri, s-au discutat acele aspecte de îmbunătățit ale proiectului, care țin de activități și logistică, precum și elementele pozitive care au ajutat la atingerea indicilor de calitate menționați în formularul de candidatură.

Galeria foto din ziua de 2 mai este în secțiunea Media

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *